Barn

64 images Created 19 Aug 2017

ETTER NYFØDTPERIODEN er den ANBEFALTE TIDEN for fotografering mellom 5 og 8 MÅNEDER, men dette varierer litt fra barn til barn. Det VIKTIGSTE er at barnet kan SITTE STØTT for egen hånd, men IKKE KRYPER enda. Denne tiden egner seg godt både til barneportrett og søskenfotografering, da man har ”kontroll” på barnet ☺ Man kan selvfølgelig ta bilder utenom denne fasen også, men da må man være klar over de begrensninger som ligger i både poseringer og hva som kreves for å få tatt bilder av en aktiv krabat som stikker av gårde med en gang den blir satt ned på gulvet etc. I disse tilfellene blir både foreldre og fotografen garantert svette! :D og bildene blir skjeldent så gode som i den korte perioden før, men som sagt – ingenting er umulig!

Selv etter at barna har fylt 1 år, hender det mye, og utviklingen går fort.
La oss få lov å fange noen av disse magiske øyeblikkene med våre kamera, gjennom noen koselige portretter for ettertiden! TA VARE PÅ MINNENE!

3-årsalderen er en artig tid, barnet prater og har fått mye mer personlighet som kommer til syne ;) Eller 5-åringen – i denne alderen byr de mer på seg selv, de tenker lite på hva andre synes og mener, og de er bare rett og slett seg selv, og er veldig spontane!

Denne fasen forsvinner plutselig, gjerne ved skolestart – barna begynner å bli mer bevisste hva og hvem de er- og hva andre tenker og synes om de, og noe av spontaniteten kan forsvinne, de blir mer forsiktige av seg. Fra 6 års-alderen og oppover må man gjerne leke litt ekstra – gjennom å gjøre litt mer spennende former for fotografering for eksempel FINEART-portrettfotografering! Hvor vi skaper bilder som går mer mot det gammeldagse klassiske uttrykket eller mer kunstneriske utrykk med hjelp av rekvisitta og spennende lyssetting.
View: 100 | All

Loading ()...